Tikkurilan Tiikerit C00-poikien mestareita!

20.09.2015

Tämäkin finaaliottelu oli paljon rauhallisempi ja tempoltaan matalampi verrattuna turnauksen muihin otteluihin. Kumpikaan joukkue ei ottanut turhia riskejä. Ottelu oli aluksi enemmänkin maalivahtien taistelua, kunnes Tiikerit ensimmäisen erän puolessa välissä pistivät panosta lisää ja onnistuivat hyvin viimeistelyssä siirtyen lopulta jo 1-4 johtoon. Tiikerit pelasivat toisessa erässä hyvin tilaa ja aikaa pois vastustajaltaan. Tikkurilan Tiikereiden puolustus oli hyvin kurinalainen ja GrIFK:n olikin vaikeaa purkaa vastustajansa asetelmia. Omalla ylivoimallaan Tiikerit antoivat vastustajalleen enemmän tilaa kentällä ja se johtikin siihen että GrIFK laukoi maalin molemmilla alivoimillaan. C00-poikien finaaliottelu oli varsinaista asemasotaa, jota pelattiin hyvin pienellä tempolla ja lopuksi jo melkein kävellen. Lopulta ottelun ratkaisi Tiikereiden laadukkaat laukaukset heidän käyttäessään maalipaikat tehokkaasti hyväkseen. Ottelun päätöslukemaksi kirjattiin 3-4 ja Tiikerit saivat kultamitalit kotiin viemisiksi.

Turnauksen All Stars

Maalivahti: Rissanen Otto (Tikkurilan Tiikerit)

Puolustajat: Kuisma Niklas (Tikkurilan Tiikerit), Manninen Eetu (GrIFK)

Hyökkääjät: Einiö Niko (RSS Panthers), Laiti Niko (GrIFK), Hyrkkönen Kim (Koovee)

Turnauksen MVP: Kauneela Timi (Tikkurilan Tiikerit)

24.07.2023Prodigy Mestareiden Cup lähestyy - kaikki pelit striimataan miehitetyllä kameralla
12.04.2024Mestareiden Cup 2024 joukkueet!
27.02.2024Ensimmäinen hakuvaihe takana - täydennyshaku käynnissä!
16.11.2023Mestareiden Cupilla uusi ajankohta - Aikataulut julkaistu
04.08.2023Mestareiden Cup lähenee loppusuoraa - Viimeiset ikäluokat kehiin lauantaina
01.08.2023P14 ja P16 joukkueet valmiina Mestareiden Cupiin!
27.07.2023Mestareiden Cup käynnistyy huomenna - Happeen ja Kooveen mietteitä turnauksen alla