Steelers turnausvoittoon C99-pojissa!

15.09.2014

Päivän viimeisenä otteluna pelattiin C99-poikien finaali. Finaalissa toisensa kohtasivat Erä ja Steelers. Tämä ottelupari oli ennaltaan toisille tuttu, sillä viime keväänä he mittasivat taitojaan SM-sarjan finaalissa. Tällöin Erä on oli parempi lukemin 2-0. Ikäluokkavalmentaja kuvaa näitä kahta joukkuetta Suomen parhaiksi 99-joukkueiksi jotka edustavat juuri sitä urheilullisuutta, mihin kaikki tavoittelevat.

Itse ottelu oli todella tasainen, vaikka Steelers pitikin läpi ottelun yllä hienoista johtoasemaa maalien muodossa. Molemmilla oli takana todella rankka ja pitkä viikonloppu, ylä- ja alamäkineen. Finaalissa pelattiin joukkueena, ja molemmista joukkueista löytyi ratkaisijoita. Tällä kertaa kuitenkin Hämeenlinnalaisilta löytyi vielä hieman enemmän tahtoa ja maalintekovoimaa ja loppulukemat merkittiin heidän eduksi 4-7.

Turnauksen All Stars

Hyökkääjät: Kurkikangas Atte (Steelers), Rintala Toni (SSV), Oskari Savolainen (Blackbirds)
Puolustajat: Hiltunen Rafael (Erä), Turunen Eetu (Steelers)
Maalivahti: Wuohenjuuri Toni (Erä)

Turnauksen MVP:

Justus Kainulainen Steelers

24.07.2023Prodigy Mestareiden Cup lähestyy - kaikki pelit striimataan miehitetyllä kameralla
12.04.2024Mestareiden Cup 2024 joukkueet!
27.02.2024Ensimmäinen hakuvaihe takana - täydennyshaku käynnissä!
16.11.2023Mestareiden Cupilla uusi ajankohta - Aikataulut julkaistu
04.08.2023Mestareiden Cup lähenee loppusuoraa - Viimeiset ikäluokat kehiin lauantaina
01.08.2023P14 ja P16 joukkueet valmiina Mestareiden Cupiin!
27.07.2023Mestareiden Cup käynnistyy huomenna - Happeen ja Kooveen mietteitä turnauksen alla