MC2014 TPS voittoon B-junioreissa!

21.09.2014

Lauantain jälkeen sama neljän kärki säilyi loppuun asti, mutta kärjessä aloittaneet SSV ja Tapanilan Erä tipahtivat sijoille 3. ja 4. TPS varmisti finaalipaikkansa jo aiemmin ja heidän otteluparinsa ratkottiin KooVeen ja SSVn kohdatessa viimeisellä ottelukierroksella. Tämän ottelun SSV aloitti vahvasti, mutta pelin edetessä KooVee sai paremman vaihteen päälle ja meni finaaliin selkein lukemin 3-5. Näin ollen pronssimitalit matkasivat SSV:n mukaan Helsinkiin.

Finaalissa pelanneet KooVee ja TPS olivat toisilleen hyvin tuttuja ja kohtasivatkin jo viidennen kerran tänä syksynä. Finaaliottelu alkoi vahvasti viisikkona pelanneen KooVeen komennossa. KooVee karkasi terävillä vastahyökkäyksillään 2-0 johtoon. Vielä ensimmäisen erän loppuun sai TPS tehtyä tärkeän kavennusmaalin. Toisessa erässä TPS otti hallinnan itselleen, vaikka KooVeen onnistuikin pitää maalin johtoasemansa aina pelin viimeisille minuuteille saakka. Jännittävien vaiheiden jälkeen turnauksen arvokkaimpana pelaajana palkittu Eero Jalo onnistui tasoittamaan ottelun niin ikään hyvän turnauksen pelanneen Toni Salmisen syötöstä. B-junioreiden finaalissa pelattiin poikkeuksellisesti viiden minuutin jatkoaika äkkikuolemalla. Jatkoaika oli vauhdikasta ja KooVee oli lähellä mestaruutta, mutta ylärimaan päätyneen laukauksen jälkeen TPS:n Jussi Töyrylä onnistuu maalin edestä sijoittamaan pallon verkkoon.

TPS:n valmentaja Perttu Kytöhonka kommentoi toista päivää hyväksi ja pojat saivatkin pelata suht vapaasti ilman suurempaa ohjeistusta.

Turnauksen MVP: Jalo Eero TPS

Turnauksen All Stars

Hyökkääjät: Jalo Eero, Lammensalo Topias (KooVee), Niemi Riku (TPS)

Puolustajat: Majalahti Mika (Erä), From Roope (SSV)

Maalivahti: Junttila Tommi (KooVee)

24.07.2023Prodigy Mestareiden Cup lähestyy - kaikki pelit striimataan miehitetyllä kameralla
27.02.2024Ensimmäinen hakuvaihe takana - täydennyshaku käynnissä!
16.11.2023Mestareiden Cupilla uusi ajankohta - Aikataulut julkaistu
04.08.2023Mestareiden Cup lähenee loppusuoraa - Viimeiset ikäluokat kehiin lauantaina
01.08.2023P14 ja P16 joukkueet valmiina Mestareiden Cupiin!
27.07.2023Mestareiden Cup käynnistyy huomenna - Happeen ja Kooveen mietteitä turnauksen alla
23.05.2023Lohkojaot julki!
06.04.2023Prodigy MC2023 joukkueet julkaistu - muutama paikka vapaana
20.02.2023Prodigy MC2023 - Joukkuehaku käynnistynyt
10.08.2022Viimeiset mestarit löydetty - KrP ja SBS Wirmo / TPS juhlivat P14- ja P16-ikäluokissa