Ensimmäinen päivä takana

27.08.2016

E05 Pojat

Classic ja Erä alkulohkojen ykköset

Tampereen Classic ja Tapanilan Erä etenivät ilman tappioita alkusarjasta kohti sunnuntain pudotuspelejä.

Helpolla Classic ei tule puolivälierissä kuitenkaan pääsemään. Vastaan asettuu tuttuakin tutumpi paikallisvastus Koovee, jota luotsaa pitkän linjan lajilegenda Kari Jussila. Koovee kaatoi TPS:n Tigersin puhtaasti 6-0, mutta sen jälkeen tuli ensin 0-5 koteloon Erältä, ja perään kaksi niukkaa maalin tappiota OLS:lta ja Karhuilta.

Erä oli lauantain peleissään suvereeni. Se lapioi peräti 37 maalia ja päästi vain neljä. Keskimäärin siis yli yhdeksän nyyttiä per matsi ja vain yksi päästetty. Hyvin saa SBS Masku aamulla pelata, jos aikoo Erän turnauksen sunnuntaiaamuna lyhyeen lopettaa.

Kaksi muuta puolivälierämatsia ovat Devils-FBT Karhut ja Tikkurilan Tiikerit-OLS.

Tepsin Tigers ja SB Vaasa eivät yltäneet pudotuspeleihin vaan kohtaavat ottelussa, jossa panoksena on turnauksen yhdeksän sija. Häviäjän kohtalo on jäädä kymmenenneksi.

E06 Pojat

TPS:n Predators ja ÅIF puhtaalla pelillä puolivälieriin

Turun Palloseuran Predators ja sipoolainen ÅIF selvittivät kumpikin 2006-syntyneiden sarjassa alkulohkonsa puhtaalla pelillä.

Päivän ensimmäinen ottelu oli Tepsille vaikein. OLS antoi todella tasaisen vastuksen, mutta joutui lopulta taipumaan osumin 2-5.

- Lapa vähän pojilla tärisi välillä, mutta tärkeää oli avata päivä voitolla, tuumaili Pekka Viitikka Predatorsin valmennustiimistä.

Seuraavat kolme peliä Tepsi selvitti edukseen selkeämmin. Se kohtaa sunnuntaiaamun puolivälierissä kakkoslohkon nelosen, turenkilaisen SC Urbansin.

ÅIF:n ensimmäinen este matkalla kohti mahdollisia välieriä on Lohjan Salibandy. Sipoolaiset voittivat alkusarjan kolme ensimmäistä matsia maalilla, mutta viimeisessä se ei jättänyt vastustajalleen palaakaan: Tiikerit/Salamat kellistyi ÅIF:n mankelissa 0-10.

Kaksi muuta puolivälieräparia ovat Classic-Koovee ja Tapanilan Erä-SSV. Luvassa on siis heti aamulla mukavaa paikallisvärinää manselaisten ja stadilaisten keskinäisissä välienselvittelyissä.

Kunkin pelin voittaja etenee välieriin ja illan huipentumana on finaali. OLS ja Tiikerit pelaavat sijoista yhdeksän ja kymmenen

Pelit jatkuvat Leafilla sunnuntaiaamuna kello 9:00, Tervetuloa!

Kuvia päivän tunnelmista löydät Sportswikistä

24.07.2023Prodigy Mestareiden Cup lähestyy - kaikki pelit striimataan miehitetyllä kameralla
12.04.2024Mestareiden Cup 2024 joukkueet!
27.02.2024Ensimmäinen hakuvaihe takana - täydennyshaku käynnissä!
16.11.2023Mestareiden Cupilla uusi ajankohta - Aikataulut julkaistu
04.08.2023Mestareiden Cup lähenee loppusuoraa - Viimeiset ikäluokat kehiin lauantaina
01.08.2023P14 ja P16 joukkueet valmiina Mestareiden Cupiin!
27.07.2023Mestareiden Cup käynnistyy huomenna - Happeen ja Kooveen mietteitä turnauksen alla