E-poikien MC lähestyy - esittelyssä 07-poikien joukkueet!

05.09.2018

E-poikien Mestareiden Cup lähestyy kovaa vauhtia ja niinpä otamme tällä kertaa esittelyyn yhden sarjan kerrallaan. Ensiksi vuorossa 07-pojat ja lohkot A ja B. 

LOHKO A

TU Lions, Espoo

Joukkue osallistui menneen kauden aikana Etelä-Suomen kilpasarjaan edeten aina aluelopputurnaukseen, jossa joukkue voitti pronssia. Tämän lisäksi espoolaiset saavuttivat Etelä-Suomen alueliigassa E-junioreiden hopeaa. Suurin osa ryhmästä on pelannut pitkään yhdessä ja se taatusti auttaa kovatasoisessa turnauksessa jossa pelivireen täytyisi löytyä mahdollisimman nopeasti, jotta menestystä olisi mahdollista saavuttaa. Mihin saakka leijonien vire tällä kertaa riittää?

meidän arviomme on että TU Lions etenee pudotuspeleihin, mutta matka katkeaa tällä kertaa puolivälieriin. Niinpä ennakkoarvioissa sijoille 5-8.

 

Light Iron, Pornainen

Joukkue koostuu useamman paikkakunnan pojista kun Pornaisten lisäksi ryhmän värejä edustaa myös pelaajia Sipoosta sekä Askolasta. Joukkue sijoittui eliittisarjansa runkosarjassa toiseksi ja loppuhuipentumassa joukkueen sijoitus oli viides. Joukkue on tunnettu hurlumhei-pelityylistään, mutta tulevalle kaudelle valmennus on halunnut saada myös puolustuspelaamista tiiviimmäksi. Missä vaiheessa joukkueen prosessi on nyt ja tuleeko kovatasoinen MC liian aikaisin pelityylin muuttumisen suhteen.

MC-toimitus on varovainen arvioissaan ja niinpä Light Iron jää kovatasoisen lohkon viimeiseksi. Ennakossa siis sijat 9-10.

 

EräViikingit Pohjonen, Helsinki

Joukkue voitti keväällä eliittisarjan runkosarjan ja pääsi aluelopputurnauksen finaaliin, jonka jälkeen joukkueelle ripustettiin hopeat kaulaan. Ryhmä on tunnettu hyvästä joukkuepelaamisestaan ja se kantaa varmasti myös Mestareiden Cupissa jatkopeleihin saakka.

ErVi on varma pudotuspelijoukkue, mutta toimituksen arvion mukaan puolivälierissä voi tulla vaikeaa. Niinpä arviossa sijat 5-8.

 

SC Urbans, Janakkala

SCU on tulevan turnauksen suurin ennakkosuosikki. Joukkue juhli edelliskauden päätteeksi oman eliittisarjansa kultamitaleja, jonka lisäksi ryhmä pelasi lukuisissa turnauksissa menestyksekkäästi saavuttaen myös kansainvälistä huomiota nappaamalla Prague Gamesin 06-sarjasta hopeamitalit hyvän turnauksen päätteeksi. Erittäin laadukkaan pelaajamateriaalin jo aiemmin omannut SCU vahvistui kesällä vielä lisää ja niinpä tässä on ryhmä, joka saa ennakkosuosikin paineet niskaansa ennen tulevaa Mestareiden Cupia.

Ennakkoarvioissa sijat 1-4.

 

TPS Kings, Turku

Mika Ristimäen luotsaama ryhmä lähtee kotiturnaukseensa luottavaisin mielin. Joukkue on pelannut edellisissä treenimatseissa vahvasti ja vahvaan joukkuepelaamiseen luottava ryhmä voi olla koko turnauksen suurin musta hevonen. Viime vuonna tie MC:ssä katkesi puolivälieriin, mutta nyt toimitus uskoo että Kings etenee ensimmäisestä pudotuspelistä jatkoon.

Niinpä ennakkoarvioissa sijat 1-4.

 

 

 

LOHKO B:

 

Steelers, Hämeenlinna

Viime kaudella Steelers osallistui kilpasarjaan kahdella eri joukkueella, joista toinen nappasi kauden päätteeksi eliittisarjan hopeaa. Järjestelmällisesti yksilön taitoihin keskittyvässä valmennuksessa hämeenlinnalaiset ovat kehittyneet mukavaa tahtia ja joukkuetta voikin pitää etukäteen yhtenä SCU:n suurimmista haastajista.

Ennakkoarvioissa Steelers menee välieriin, niinpä sijat 1-4.

 

SBS Masku

Joukkue osallistui kaudella 2017 - 2018 Mestareiden Cup-, Iloa Cup-, Helsinki Floorball Cup- sekä Oilers Junior Games turnauksiin, joissa jokaisessa ryhmä eteni aina finaalipeleihin saakka. Ryhmä on erittäin taitava ja sisältää useamman potentiaalisen pelimiehen, mutta kapea rosteri voi aiheuttaa hankaluuksia tiiviissä turnaustahdissa.

Masku on vaikeasti arvioitavissa, mutta tällä kertaa uskomme että ryhmän meno pysähtyy puolivälieriin. Niinpä ennakkoon sijat 5-8.

 

OLS Tiikerit, Oulu

OLS Tiikereiden edelliskausi oli menestyksekäs kun se voitti puhtaalla pelillä oman aluesarjansa sekä paikallissarjan Leijonaliigan, jonka lisäksi keltasiniset nappasivat Helsinki Junior Challengen kilpasarjassa toisen sijan. Parhaimmillaan kaunista syöttöpeliä esittävät oululaiset ovat keskittyneet kesän jalkapalloon ja niinpä lajiharjoitukset ovat jääneet vielä tämän kauden osalta vähäisiksi.

Tuleva MC saattaa tulla oululaisille liian nopeasti ja uskomme että sunnuntain osalta joukkue pelaa sijoituspelejä. Niinpä ennakkoon sijat 9-10.

 

SCH Salamat, Hyvinkää

Joukkue voitti 2017 Tupla Cup-turnauksen kilpasarjan mestaruuden sekä nappasi Särkänniemi Cupista 2018 hopeaa. Etelä-Suomen kilpasarjasta tuloksena oli toinen sija. Ryhmä luottaa vauhdikkaaseen ja hyökkäysvoittoiseen peliin jossa tapahtuu molemmissa päissä kenttää koko ajan. Ensikertalaisten ennakkoluulottomuudella uskomme SCH:n olevan turnauksen suurin yllättäjä.

Ennakkoon arvioiden SCH marssii ainakin välieriin saakka. Niinpä sijat 1-4.

 

Lempäälä Sport

Joukkue pelasi 2017-2018 sekä kilpa- että haastajasarjaa Sisä-Suomessa. Kilpasarjaa pelannut Green selvitti tiensä kilpasarjasta ylialueelliseen eliittisarjaan, jossa se sijoittui neljänneksi. Ryhmästä löytyy useampia todellisia tutkapareja, jotka ihastuttavat hienolla yhteispelillään. Se miten potku riittää kovatasoisessa turnauksessa heti alkusyksystä, jää vielä nähtäväksi.

Lempäälä ennakkoarvioissa puolivälieriin, jossa voi tulla vaikeata. Niinpä sijat 5-8.

02.08.2019MC2019 Tulospalvelu
29.07.2019 20:15Mestareiden Cup x SolidSport - Livelähetykset!
19.08.2019 15:00Nuorimpien MC-ikäluokkien turnaus koittaa kolmen viikon päästä!
04.08.2019Mestareiden Cup 2019 C-junnujen osalta päätökseen
04.08.2019C-poikien turnausten finaalijoukkueet selvillä
04.08.2019MC-mestaruudet ratkotaan sunnuntaina
03.08.2019Mestareiden Cupin C-junioreiden jatko-ohjelma selvillä!
03.08.2019Alkulohkot pakettiin
03.08.2019Alkulohkojen toiset kierrokset pelattu - suosikit vahvoja
03.08.2019Toinen turnauspäivä käyntiin

Siirry arkistoon »