08-sarjassa useita voittajasuosikkeja - katso ennakkoasetelmat täältä!

06.09.2018

LOHKO A

SBS Masku

Kaudella 2017-18 joukkue osallistui länsirannikon kortteliliigaan kahdella joukkueella. Tämän lisäksi maskulaiset osallistuivat yhdellä joukkueella E2-kilpasarjaan, jossa se eteni lopulta aina eliittisarjaan saakka. Iloista salibandya esittävä joukkue voi olla yksi turnauksen yllättäjistä ja toimitus uskoo, että joukkue etenee ainakin pudotuspeleihin saakka. Siitä eteenpäin mennessä kova alkulohko voi tuoda jatkopeleihin liian vaikean kaavion.

Ennakkoarvioissa SBS Masku sijoille 5-8.

 

SC Classic, Tampere

Joukkue osallistui kaudella 2017-18 sisä-Suomen 08- ja 07-poikien sarjoihin. Ryhmä on myös hallitseva Särkänniemi Cupin mestari. Myös 08-ikäluokka edustaa komeasti Familyn arvoja. Ryhmä on erittäin taitava ja se pelaa parhaimmillaan todella kaunista salibandya. Varsinkin Classicin syöttötaitoa kannattaa tarkkailla, sen eteen on jo nyt tehty kovasti töitä harjoituskentällä.

Ennakkoarvioissa Classic on suurin ennakkosuosikki. Niinpä sijat 1-4.

 

SB Welhot, Kuopio

Welhot 08 osallistui edelliskaudella liiton sarjoihin neljällä joukkueella, joista on nyt rakennettu kilpajoukkue tulevaan Mestareiden Cupiin. Welhot haluavat pelata vauhdikasta salibandya ja onkin erittäin mielenkiintoista nähdä miten savolaiset pärjäävät MC:ssä ”etelän” joukkueita vastaan.

Ennakkoarvioissa Welhot joutuvat tekemään todella töitä jatkopaikkansa eteen. Sijat 5-8.

 

SB Naantali

Naantalilaiset pelasivat edelliskaudella 08-kilpasarjassa jonka lisäksi osa pelaajista sai vyölleen myös vuotta vanhempien pelejä. Ryhmä on kehittynyt viime vuosien aikana mukavasti, mutta riittääkö potku vielä kovatasoisessa alkulohkossa, on arvoitus. 

Ennakkoarvioissa SB Naantali ja Welhot ratkaisevat viimeisen jatkoonmenijän paikan. Tällä kertaa arvioimme että SB Naantali jää sijoille 9-10.

 

EräViikingit Itä, Helsinki

EräViikingit osallistui -07 kilpasarjaan ja kaikkien vaiheiden jälkeen se eteni aina alueloppuhuipentumaan, jossa se sijoittui lopulta upeasti neljänneksi.  Joukkue voitti myös HJC-turnauksen jossa se ei hävinnyt peliäkään. Ryhmä on erittäin urheilullinen ja se kantaa pelityylinsä osalta hienosti EräViikinkien sapluunaa. Joukkueella on kaikki mahdollisuudet edetä MC:ssä aina päätyyn saakka.

Ennakkoarvioissa EräViikingit on välieräjoukkue. Niinpä sijat 1-4.

 

LOHKO B

RSS Panthers Black, Riihimäki

Panthers on hallitseva TFT-turnauksen voittaja, jonka lisäksi ryhmä nappasi hyviä sijoituksia muistakin isommista turnauksista kauden 2017-18 aikana. Joukkue on urheilullinen ja hyvä liike näkyy kentällä vauhdikkaana pelaamisena. Lisäksi se sai riveihinsä muutaman uuden pelimiehen kesän aikana, joka varmasti vahvistaa riihimäkeläisiä kauden aikana. Suurin kysymysmerkki on se että onko yhteispeli hitsaantunut jo kuntoon tulevaa Mestareiden Cupia varten.

Ennakkoarvioissa RSS Panthers etenee pudotuspeleihin ja loppusijoitus on 5-8.

 

Josba YJ, Joensuu

Kyseessä on uusi yhdistelmäjoukkue, jossa kaksi ketjua pelaajista koostuu Josbalaisista yhden muodostuessa Juuan Coach Teamin pelaajista. Edelliskaudella Coach Teamin ryhmä dominoi omaa aluesarjaansa ja niinpä tuleva ryhmä on materiaaliltaan erittäin vahva. Suurin kysymysmerkki joukkueessa on yhteispelin löytyminen tässä vaiheessa kautta, mutta kaiken kaikkiaan Josba YJ on erittäin yllätysvalmis joukkue.

Ennakkoon Josba etenee pudotuspeleihin. Loppuarviossa sijat 5-8.

 

Merikoski SBT, Oulu

Vahvaan yhteispeliin luottavat oululaiset lähtevät tulevaan turnaukseen haastajan asemista. Joukkue osallistui HJC-turnauksen kilpasarjaan vuoden alussa ollen lopulta turnauksen kakkonen. Särkänniemi Cupissa loppusijoitus oli yhdeksäs. Pohjoisen pojat lähtevät turnaukseen ennakkoluulottomasti ja kentällä tullaan näkemään taatusti hurjasti taisteleva Merikoski. Alkulohko on kuitenkin erittäin kovatasoinen ja oululaisilta tarvitaan venymistä, jotta paikka jatkopeleissä aukeaa.

Ennakkoarvioissa Merikoski taistelee tiukasti viimeisestä pudotuspelipaikasta, mutta tällä kertaa uskomme että joukkue jää sijoitusotteluihin. Niinpä ennakkoarviossa sijat 9-10.

 

Esport Oilers Sharks, Espoo

Joukkue osallistui edelliskaudella Tupla Cupiin, Helsinki Floorball Cupiin sekä Helsinki Junior Challengeen. Tupla Cupisssa ja HFC:ssa joukkue voitti kilpasarjan, ja HJC:n kilpasarjassa Oilers nappasi hopeaa. Ryhmässä on useita huipputaitavia yksilöitä ja parhaimmillaan espoolaisten hyökkäyspelaaminen on erittäin hienoa katseltavaa. Uskomme espoolaisten olevan yksi turnauksen suosikeista.

Ennakkoon sijat 1-4.

 

TPS Wild, Turku

Ryhmä on kehittynyt viime vuodet tasaisesti ja se on yksi tulevan Mestareiden Cupin voittajasuosikeista. Joukkue on ollut Särkänniemi Cupissa kolmena vuotena perättäin finaalissa ja muutenkin se on niittänyt hyvää menestystä edellisten vuosien aikana. TPS Wild pelaa parhaimmillaan laadukasta joukkuepeliä ja hyökkäyspäässä nähdään välillä todella kauniita sommitelmia.

Wild menee ennakkoarvioissa välieriin ja sijat 1-4 lopputuloksissa.

28.05.2020MC2020-turnaukset aikataulussa - nämä ovat mukana!
03.04.2020Joukkuehaun ensimmäinen vaihe paketissa - 54 joukkuetta saldona
17.03.2020MCOT-skaba!
09.03.2020MC2020 joukkuehaku alkaa nyt!
07.02.2020MC2020 tulossa!
18.09.2019Syksyn 2019 Mestareiden Cupit pakettiin - D-poikien Allstar-kentät julki!
15.09.2019D-pojissa välieräparit selvillä
14.09.2019D-poikien 1. päivä takana - huomenna ratkotaan syksyn viimeiset MC-mestarit
13.09.2019MC2019 ennakossa D1-poikien lohko B
12.09.2019MC2019 ennakossa D2-poikien lohko B

Siirry arkistoon »