C2-poikien turnaus lähestyy kovaa vauhtia - turnausennakossa Lohko A:n joukkueet

Share |
12.09.2018

Syksyn viimeinen MC-viikonloppu lähestyy kovaa vauhtia, kun 04-pojat valtaavat Leaf Areenan tulevana lauantaina ja sunnuntaina. Nyt vuorossa on perinteinen turnausennakko, jossa otamme ensiksi käsittelyyn Lohko A:n joukkueet EräViikingit, Esport Oilersin, FBC Turun, Pirkat sekä isäntäjoukkue TPS:n. 

EräViikingit Pohjoinen, Helsinki

EräViikingit sijoittuivat viime kaudella Etelä-Suomen aluesarjassa hopealle, jonka lisäksi ryhmä voitti Final Six-turnauksessa kultaa. Menneet SM-karsinnat ErVi selvitti näytöstyyliin kolmen murskavoiton siivittämänä, joten kauteen lähtö on ollut helsinkiläisiltä loistava. Joukkueesta ei löydy selkeitä heikkouksia ja laaja materiaali takaa hyvät lähtökohdat myös tulevaan Mestareiden Cupiin.

EräViikingit on yksi turnauksen mitalijoukkueista. Niinpä sijoille 1-4.

 

Pirkat, Pirkkala

Joukkue pelasi kaudella 2017-2018 Sisä-Suomen ja Länsirannikon ylialueellista eliittisarjaa sijoittuen runkosarjassa toiseksi. Eliittisarjan loppuhuipentumassa Pirkat jäivät tällä kertaa mitalien ulkopuolelle neljänneksi. Karsinnat sujuivat myös Pirkoilta loistavasti ja joukkue nappasi 1.vaiheessa kolme voittoa ja eteni suoraan SM-sarjaan. Ryhmä on ollut kasassa jo pitkään ja tiivis joukkuehenki kantaa myös tiukoissa paikoissa pitkälle.

Uskomme että Pirkat voivat olla yksi turnauksen kärkiryhmistä. Niinpä ennakkoon sijat 1-4.

 

FBC Turku

Joukkue pelasi viime kaudella Länsirannikon/Sisä-Suomen Eliittisarjaa, jossa se sijoittui neljänneksi runkosarjassa ja ylsi puolivälieriin alueloppuhuipentumassa. Ryhmä on pikkuhiljaa kehittynyt entistä urheilullisempaan suuntaan kokeneen ja osaavan Jorma Fiskin valmennuksessa ja menneet SM-karsinnat todistivat ryhmän ottaneen jälleen uuden askeleen kehityksessään kun se eteni suoraan SM-sarjaan jättäen muun muassa Oilersin jatkokarsintoihin.

FBC on täynnä itseluottamusta ja uskomme sen marssivan pudotuspeleihin. Ennakkoon sijat 5-8.

 

Esport Oilers, Espoo

NG04 osallistui viime kaudella liiton sarjoissa niin D1, kuin C2 sarjaankin. Omassa ikäluokassaan ryhmä saavutti aluemestaruuden, jonka lisäksi se nappasi hopeaa ylialueellisessa lopputurnauksessa Tampereella. SM-karsinnoissa paikka SM-tasolle ratkesi vasta jatkokarsintojen kautta. Oilers on toimitukselle etukäteen pieni arvoitus. Joukkue on erittäin taitava, mutta peliesitykset ovat olleet hieman ailahtelevia.

Oilers on erittäin vaikeasti arvioitavissa. Mikäli ailahtelevat otteet jatkuvat, ei pudotuspelipaikkakaan ole selviö. Uskomme, että isäntäjoukkueen näyttämisen halu voi koitua espoolaisten kohtaloksi ja niinpä ennakkoon sijat 9-10.

 

TPS, Turku

Isäntäjoukkue TPS lähtee turnaukseen täynnä näytönhalua. Menneet karsinnat menivät mustavalkoisilta lopputuloksen osalta mönkään, kun ensimmäisenä viikonloppuna PSS vei SM-paikan maalin erolla itselleen ja toisena viikonloppuna ratkaisumatsissa Karhut olivat maalin verran parempia. Haavat ovat kuitenkin jo nuoltu ja ryhmä haluaa näyttää viikonloppuna että sen taso riittää Suomen huippuryhmien rinnalla.

Arvioimme, että TPS etenee pudotuspeleihin kotiturnauksessaan. Lähtökohtaisesti sijoille 5-8.

15.09.2018C2-poikien otteluiden tulokset
13.09.2018 12:00Esittelyvuorossa C2-poikien lohko B
12.09.2018LiveStreamit C2-poikien peleistä
12.09.2018C2-poikien turnaus lähestyy kovaa vauhtia - turnausennakossa Lohko A:n joukkueet
12.09.2018E-poikien mestarijoukkueet selvillä!
09.09.2018E-poikien pelattujen ottelujen tulokset
07.09.2018LiveStreamit E-poikien peleistä
06.09.201808-sarjassa useita voittajasuosikkeja - katso ennakkoasetelmat täältä!
05.09.2018E-poikien MC lähestyy - esittelyssä 07-poikien joukkueet!
04.09.2018E-poikien sunnuntain otteluohjelmaan pieniä muutoksia

Siirry arkistoon »