MC-ennakko - C1-ikäluokka

30.07.2020

Starttaamme tämän vuoden ennakot C1-ikäluokan osalta. Tamperelaiskomennossa mennään, arvelee MC-raati.

Sijat 1.-4.

Classic

Classic lähtee Mestareiden Cupiin jopa selkeänä ykkössuosikkina. Classic on tullut aina tunnetuksi erittäin taitavista yksilöistään, mutta tässä ikäluokassa myös joukkueen viisikkopeli on ollut ikäluokan selvää kärkeä. Joukkue kykenee ylläpitämään jatkuvaa maalinteon uhkaa “kämmenpelillään”. Tälle kaudelle Classic sai aimo annoksen kokemusta penkin taakse, kun liiga- ja maajoukkuelegenda Tero Karppanen astuu puikkoihin. Ykkössuosikki. 

TPS

TPS:n tämän ikäluokan joukkue on oiva osoitus pitkäjänteisestä ja tasapainoisesta arjen työstä. Joukkue ei ole kokeneen valmennusjohtonsa johdolla tempoillut tai metsästänyt pikavoittoja, vaan se on askel askeleelta keskittynyt oman toimintansa kehittämiseen. Joukkueelta löytyy taitoa ja taktista osaamista, mutta ehkä sen “viimeisen askeleen” ottamisen puute näkyy vielä - uskooko joukkue täysillä itseensä? Yhtenäinen ja sopivasti uudistunut joukkue kuuluu turnauksen kärkikastiin.

FBT Karhut United

FBT Karhut edustaa porilaista salibandyä parhaimmillaan. Joukkue on erittäin yllätyksellinen ja se kykenee muokkaamaan pelaamistaan vastustajan mukaan. Todella hankala vastustaja. Parhaiden porilaisten ikäluokkien malliin joukkueelta löytyy kärkiosaamista ja niiden merkitys korostuu erityisesti Mestareiden Cupissa, jossa ottelut ovat SM-sarjaa lyhyempiä. Karhut on haastava vastustaja jokaiselle MC-joukkueelle ja taistelee kärkisijoista.

Merikoski SBT Warriors 

Merikoski SBT:n ehdoton vahvuus on pitkään yhdessä pelannut ja harjoitellut runko. Sen merkitys kasvaa erityisesti kauden alla ja aivan erityisesti poikkeusaikojen jälkeen, kun jokaisen joukkueen harjoittelu on ollut erityisesti lajin osalta enemmän tai vähemmän soveltamista. Merikoskelta löytyy taitoa ja urheilullisuutta, eikä se kumartele kuvia. Taistelee kärkipään sijoituksista.

Sijat 5.-7.

Oilers NG

Monessa mielessä paljon samaa kuin TPS-joukkueessa - on keskittynyt pitkäjänteiseen arjen työntekoon ja omaan juttuunsa. Erittäin tasainen ja tasapainoinen ryhmä - kärjen ja pelipaikasta taistelevien välinen ero ei ole suuri. Tämä kannustaa arjessa jokaista tekemään työtä. Oilers ei kuulu Mestareiden Cupin kärkisuosikkeihin, mutta voi tasaisuudellaan viime vuoden tapaan yllättää. Lisäksi pitkäjänteinen arjen laatu alkaa ennen pitkää kantaa hedelmää myös tulosten osalta.

Koovee 

Joukkueen valmennus on kokenut muutoksia - turnauksen aikana penkin takana nähtäneen myös Kooveen miesten ja Latvian maajoukkueen päävalmentajana toimiva Arto Riihimäki. Kooveessa on seurana pienen notkahduksen jälkeen lähdetty uudistamaan joukkueiden toiminnan sisältöjä ja on mielenkiintoista nähdä miten se näkyy C1-ikäluokan joukkueessa. Joukkue edellä.

SBS Masku / Wirmo

SBS Masku / Wirmo hoiti tyylikkäästi SM-karsinnat viime kaudella, mutta itse SM-sarjassa taival ei ollut helppo. Urheilullinen oman kylän joukkue pelaa jätkämäistä ja - hyvässä hengessä - katusalibandyä. Joukkue pelaa pallollisessa pelissä syötä-liiku -peliä ja saadessaan hengen päälle haastaa takuuvarmasti isompiaan tässä vaiheessa kautta. Yhtenäinen, hyvin harjoitellut joukkue.

14.09.2020MC-2020 E-IKÄLUOKKIEN KUNNIATAULUKOT
11.09.2020MC2020 E-junioreiden livelähetykset!
10.09.2020MC-ennakko - E2-ikäluokka
10.09.2020MC-ennakko - E1-ikäluokka
07.09.2020MC-2020 D-ikäluokkien kunniataulukot
04.09.2020Mestareiden Cup SolidSport Livelähetykset
04.09.2020MC-ennakko - D2-ikäluokka
04.09.2020MC-ennakko - D1-ikäluokka
21.08.2020MC2020 pelataan tyhjille katsomoille - "Yhteinen hyvä edellä"
03.08.2020MC2020 C-ikäluokkien kunniataulukot

Siirry arkistoon »