MC-ennakko - E1-ikäluokka

10.09.2020

Sijat 1.-4.

Nokian KrP

Edellisessä Mestareiden Cupissa Nokian KrP voitti kovassa Pirkanmaan paikallistaistelussa Classicin. Voittamaan ja menestymään tottunut joukkue, joka pyrkii uusimaan mitalinsa. Joukkueessa on todella taitavia yksilöitä, mutta ratkaisevaksi tekijäksi menestyksen kannalta tulee se, kestääkö joukkue mestaruuspaineet. Onko joukkueella tarpeeksi kokemusta kovista ja tiukoista otteluista?

SBS Masku

Maskun pojat voittivat viime vuonna pronssia MC:ssä, joten varmasti pyrkimys on kirkastaa mitalia. Maskusta on aina tullut taitavia pelaajia ja kyseinen ikäluokka ei tee poikkeusta. Pojat ovat tottuneet koviin ja tiukkoihin tilanteisiin, joten he todella taistelevat kirkkaimmasta.

Oilers Magic

Oilers on perinteikäs ja taitava joukkue. Joukkue pyrkii arkitekemisessä menemään yksilö edellä, jonka myötä varmasti nähdään pallolla taitava joukkue. Oilers Magic pelaa alueellista kilpasarjaa, joten kokemusta löytyy kovista peleistä. Tulevat olemaan vaikea vastustaja kenelle tahansa.

SBS Littoinen

Viime vuoden Mestareiden Cupissa hienosti neljänneksi pelannut joukkue Kaarinan Littoisista. Joukkue pyrkii varmasti parantamaan viime vuoden sijoituksia. Paljon taitavia yksilöitä, jotka pystyvät ratkomaan otteluita joukkueelle. Todella yhteen hitsaantunut porukka, jotka pelaavat toisilleen. Turnaus on pitkä, joten nähtäväksi jää riittääkö leveys.

Sijat 5.-8.

EräViikingit 

Helsingistä tuleva Eräviikingit on tehnyt pitkään hyvää juniorityötä ja poikkeusta ei tee tämäkään ryhmä. Joukkueen arjessa mennään yksilön kehitys edellä. Urheilullinen ja taitava joukkue, jolla on edellytykset menestyä. Ratkaisevaksi tekijäksi tulee viisikkopelin kunto ja se, millaisella kokoonpanolla ErVi astelee Suomen kauneimpaan, sillä kyseinen ikäluokka koostuu monesta harjoitus -ja peliryhmistä.

Steelers

Hämeenlinnasta tuleva Steelers on perinteikäs seura, jolla on laadukas juoniorimylly. Taitava ryhmä, jolla riittää urheilullisuutta ja periksiantamattomuutta. Mielenkiintoista on nähdä miten valmennus on saanut hiottua joukkueen viisikkopelin kuntoon. Joukkueella on suuri potentiaali nousta neljän parhaan joukkoon, mutta se vaatii laadukkaan suorituksen, jokaisessa pelissä.

TPS

Aurajoen ylpeys TPS pyrkii parantamaan viime vuoden sijoitustaan. Vahva ja taitava joukkue tulee yllättämään vastustajansa, sillä heillä on myös kokemusta vanhemmista ikäluokista, hyvällä menestyksellä. Kovatasoinen alkulohko on varmasti haaste, joten alusta asti pitää olla valmis. Ohipeleille ei ole varaa.

SCH

Hyvinkäältä tuleva SCH on menestynyt aluesarjoissa hyvin. Yksilötaidot ja niiden kehittäminen on keskiössä, ja ne ovat riittävällä tasolla pärjäämään turnauksessa. Kysymysmerkkinä on viisikkopeli, millaiseen kuntoon joukkue on sen saanut Turkuun astellessaan. Laaja pelaajarinki takaa pitkässä turnauksessa hyvän kestävyyden, ja sen voi sanoa SCH:n suureksi vahvuudeksi.

Sijat 9.-10.

Sudet

Kouvolan Sudet on sitoutunut ja taitava ryhmä, jolla on varmasti nälkää kiusata “suurseuroja”. Viisikkopelissä on joukkueen isoimmat kysymysmerkit. Kuitenkin saadessaan viisikkopelin kuntoon, pystyy haastamaan isommat. Mielenkiintoinen ryhmä, joka pystyy yllättämään.

LaPa

La-Pa on uusi tuttavuus Mc:ssä. Joukkue koostuu urheilullisista eteenpäin pyrkivistä pelaajista, jossa on äärimmäisen hyvä joukkuehenki. La-Pa tulee haastamaan isompansa tosissaan ja parhaalla pelillä saattaa taistella korkeammistakin sijoista.

06.04.2021MC tulee taas - joukkuehaku käynnistynyt!
14.09.2020MC-2020 E-IKÄLUOKKIEN KUNNIATAULUKOT
11.09.2020MC2020 E-junioreiden livelähetykset!
10.09.2020MC-ennakko - E2-ikäluokka
10.09.2020MC-ennakko - E1-ikäluokka
07.09.2020MC-2020 D-ikäluokkien kunniataulukot
04.09.2020Mestareiden Cup SolidSport Livelähetykset
04.09.2020MC-ennakko - D2-ikäluokka
04.09.2020MC-ennakko - D1-ikäluokka
21.08.2020MC2020 pelataan tyhjille katsomoille - "Yhteinen hyvä edellä"

Siirry arkistoon »