MC-ennakko - E2-ikäluokka

10.09.2020

Sijat 1.-4. 

SB Naantali 

 Suomen aurinkoisimmasta kaupungista tuleva SB Naantali tuo turnaukseen urheilullisen ja taitavan joukkueen. Joukkuepeli on pienimuotoinen kysymysmerkki, mutta yksilöiden loistaessa, joukkue tulee etenemään pitkälle. 

Blackbirds United 

Keravalainen Blackbirds tulee turnaukseen nälkäisenä. Joukkueessa on iso pelaajarinki, mikä tuo ison edun turnauksen edetessä, kun vastustajilla alkaa turnausväsymys puskemaan päälle. Joukkueen pelaaminen on äärettömän yleisöystävällistä. Pelaajista paistaa pelaamisen ilo, ja joukkueen yhteishenki on vahva. Pelaajat kannustavat toisiaan kentällä ja sen ulkopuolella, se tulee viemään pitkälle. 

FBC Turku 

FBC Turku on perinteikäs salibandyseura Turusta. Beeceen vahvuuksiin kuuluvat hyvät yksilötaidot ja joukkuepeli. Seuran toiminnassa on tyypillistä vahva yhteisöllisyys, ja sen myötä tämäkin ryhmä tulee tekemään kaikkensa logon eteen. Laaja pelaajarinki tuo edun moneen muuhun joukkueeseen turnauksen edetessä, ja joukkue tulee olemaan yksi ennakkosuosikeista. 

FBT Karhut 

FBT Karhut on perinteikäs salibandyseura. Joukkueen pelissä paistaa Porilaisuus, se näkyy äärettömän kovana työmoraalina sekä periksi antamattomuudella. Urheilullinen ja logolle rinnassa pelaava joukkue, joka taistelee viimeiseen asti voitosta. 

Sijat 5.-8. 

EräViikingit Pohjoinen 

Helsingistä tuleva Eräviikingit on tehnyt pitkään hyvää juniorityötä ja poikkeusta ei tee tämäkään ryhmä. Urheilullinen ryhmä, jossa yksilön taitotaso keskiössä. Mielenkiintoista nähdä, kuinka pitkälle taitava ja laadukas joukkue on valmis menemään. 

TPS 

Tepsin 2010 syntyneiden joukkueessa yksilötaito on keskiössä, ja se on myös laadukkaalla tasolla. Yksilötaitoa täyttää laadukas joukkuepeli, joka saattaa viedä joukkueen pitkälle tulevassa turnauksessa. Hyvä henkinen ryhmä on varmasti ottanut vanhemmista ikäluokista mallia ja tavoitteet ovat korkealla. 

Nibacos 

Kokkolan ylpeys Nibacos on tottunut voittamaan omalla alueellaan, ja tulee haastamaan tulevassa turnauksessa isommat tosissaan. Joukkue on urheilullinen ja nälkäinen ryhmä, jolla on täydet valmiudet olla ilkeä ja raastava vastustaja, kenelle tahansa. 

TPS F11 

TPS F11 tulee turnaukseen vuotta nuorempana nälkäisenä ja ennakkoluulottomana. Taitava ja urheilullinen porukka, joka saattaa olla turnauksen todellinen mustahevonen. Joukkue tulee haastamaan tosissaan vuotta vanhemmat porukat. 

30.07.2021MC:n ottelustriimit TPS Salibandyn YouTube -kanavalla
13.09.2021Mestareiden Cup -turnaukset paketissa - "Kova näyte siitä mihin urheiluihmiset pystyvät"
10.09.2021MC P12- ja P11 -ikäluokkien ennakkoranking!
10.08.2021Mestareiden Cup keräsi Suomen parhaimmistoa yhteen
05.08.2021MC P21- ja P18 -ikäluokkien ennakkoranking!
02.08.2021MC P16- ja P14 -ikäluokkien ennakkoranking!
30.07.2021MC P15- ja P13 -ikäluokkien ennakkoranking!
28.07.2021MC2021 ovella!
27.04.2021Mestareiden Cupissa ratkotaan samalla kesäkauden Suomen mestaruudet!
06.04.2021MC tulee taas - joukkuehaku käynnistynyt!

Siirry arkistoon »