MC P15- ja P13 -ikäluokkien ennakkoranking!

30.07.2021

Mestareiden Cup -turnaukset alkavat tänään perjantaina. MC-toimitus on tehnyt ennakkoarviointia siitä, mikä turnausten voimasuhteet ennakkoon ovat.

P15

Sijat 1.-4.

Steelers/SCU
ErVi Pohjoinen
PSS
SaiPa

Sijat 5.-8.
Esport Oilers NG Musta
TPS 
OFBC
SCH Salamat

Sijat 9.-13.
USB
SBS Wirmo
Pelicans SB
Tiikerit
LASB

MC-toimituksen kommentit:

- Steelers ja SC Urbansin yhdistelmäjoukkue on turnauksen suurin ennakkosuosikki. SC Urbans on voittanut jo aiemmin Mestareiden Cupin ja nyt Hämeenlinnan alueen voimasuhteiden yhdistäminen johtaa siihen että materiaali ja sen leveys on korkealla tasolla.

- Pienenä jokerikorttina nostamme kärkinelikkoon Steelers/SCU:n, ErVin ja PSS:n lisäksi myös SaiPan. Joukkue on saldonnut kovia tuloksia harjoituspeleistä - mm. 10-2 voitto oman seuran F-liigan naisten joukkueesta. Etelä-Karjalan salibandy tekee uutta nousua ja arvioimme sen näkyvän turnauksessa.

- Tämän jälkeen ei ole ihan helppo vetää viivaa ylemmän ja alemman keskikastin välillä. TPS on perinteisesti eri ikäluokissa pärjännyt omassa kotiturnauksessaan kohtuullisen hyvin. Tässä ikäluokassa TPS osaa peritepsiläiseen tapaan suojella omaa maaliaan, mutta riittääkö tehot hyökkäyspäässä? Yleisesti ottaen, MC-toimitus yllättyisi jos voittaja löytyisi TOP4 -rankingin ulkopuolelta.

- Yksi suurelle yleisölle varmasti tuntemattomammista joukkueista on USB, joka puolustaa raastavan tunnollisesti ja kääntää tehokkaasti vastaan. Saa nähdä riittääkö se pitkässä turnauksessa, mutta yllätysmomentti tälläkin länsirannikkolaisella on. 

P13

Sijat 1.-4.

Nokian KrP
EräViikingit
Steelers
SBS Masku

Sijat 5.-9.
SBS Littoinen
Classic
Oilers NG
SCH Tornadot
La-Pa

MC-toimituksen kommentit:

- Nokian KrP lähtee ennakkosuosikkina ja hallitsevana mestarina turnaukseen, viime vuoden MC meni puhtaalla pelillä, taitavat yksilöt pelaavat luovalla tavalla rohkeasti mutta epäitsekkäästi yhteen ja tuloksena on parhaimmillaan silmiä hivelevää pallollista peliä. EräViikingit koki viime vuonna pettymyksen pudottuaan välierissä - nälkäinen, sisuuntunut ja taitava porukka taistelee ehdottomasti niinikään turnauksen voitosta.

- Viime vuonna hopeaa voittanut TPS hävisi vuosi sitten kaksi ottelua - molemmat turnauksen voittaneelle Nokian KrP:lle maalin erolla. Taitavilla kärkiyksilöillä varustettu ja entisestään vahvistunut joukkue olisi lähtenyt haastamaan toden teolla kärkikaksikkoa, mutta karanteeni sotki nämä suunnitelmat.

- Kärkinelikkoon on näin ollen tyrkyllä myös Steelers sekä pallotaitava SBS Masku, joka voi onnistuessaan voittaa vaikka koko turnauksen.

- Ehdottomasti lisämomenttia tuo 3x15 minuutin peliaika, joka tekee turnauksesta entistä raskaamman. Leveät rosterit, jotka voivat runnuttaa kolmella ketjulla ovat vahvoilla pudotuspeleissä.

Ei olisi ensimmäinen kerta kun MC-toimituksen ennakoinnit menevät mönkään - sunnuntaina nähdään kuka nostaa pokaalia!

19.05.2022Mestareiden Cup 2022 -turnauksen ilmoittautuminen valmis - vielä muutama paikka vapaana
04.04.2022Mestareiden Cup on nyt Prodigy Mestareiden Cup!
13.09.2021Mestareiden Cup -turnaukset paketissa - "Kova näyte siitä mihin urheiluihmiset pystyvät"
10.09.2021MC P12- ja P11 -ikäluokkien ennakkoranking!
10.08.2021Mestareiden Cup keräsi Suomen parhaimmistoa yhteen
05.08.2021MC P21- ja P18 -ikäluokkien ennakkoranking!
02.08.2021MC P16- ja P14 -ikäluokkien ennakkoranking!
30.07.2021MC:n ottelustriimit TPS Salibandyn YouTube -kanavalla
30.07.2021MC P15- ja P13 -ikäluokkien ennakkoranking!
28.07.2021MC2021 ovella!

Siirry arkistoon »