MC P16- ja P14 -ikäluokkien ennakkoranking!

02.08.2021

Mestareiden Cup -turnaukset jatkuvat. MC-toimitus on tehnyt ennakkoarviointia siitä, mikä turnausten voimasuhteet ennakkoon ovat.

P16:

Sijat 1. - 4.

ErVi Itä
Classic
TPS
Oilers

Sijat 5. - 8.

Fosu
Wirmo
SPV
Karhut

Sijat 9. - 10.

PSS
O2-JKL/MuuRy

MC-toimituksen kommentit:

- Oilers ollut tasainen suorittaja. Kärkisijoilla ollut aina, mutta lopullista läpilyöntiä joukkue ei ole saanut aikaan. Classicin penkin takana jopa sarjan paras taktinen valmentaja. Miten näkyy lyhyessä turnauksessa, ostaako joukkue taktisen velhon pelitavan?

- Kotijoukkue TPS:sss tapahtunut vallanvaihdos penkin takana. Pystyykö joukkue sitoutumaan uuden valmennuksen viilattuun pelitapaan lyhyessä turnauksessa? Kapea rosteri haaste kotijoukkueelle, muttei hidaste.

- ErVi Itä on (aina) suurin ennakkosuosikki turnaukseen lähdettäessä, ainut kysymysmerkki turnausta lähestyessä on millaisella kokoonpanolla Itä-Helsingin ylpeys lähtee kohti Suomen kauneinta kaupunkia.

- Tiiviissä keskikastissa Wirmo tehnyt täksi kaudeksi yhteistyökuvion KeiKyn kanssa, näkyykö positiivisena tulonlähteenä Wirmolle kun saavat lisää pelaajia ja pystyvät pelaamaan leveämmällä rosterilla? Karhut on yllätysvalmis, porilainen ei anna koskaan periksi. Viime vuonna Karhut pullahti aluesarjaan tiukan SM-karsinnan tuloksena. Valmennuksessa tuoretta verta vanhan tutun koutsin myötä. Karhut tulee yllättämään monet. SPV:n oppimisprosessi oli käynnissä viime kaudella. Onko pelitapa nytkähtänyt eteenpäin ja onko pelitapa iskostunut lakeusten ylpeyden selkärankaan? Fosussa on pistepörssiä katsottaessa kovin ja tuhoisin duo. Riittääkö kaksi pelaajaa kantamaan muutenkin kapeaa rosteria?

- Ennakkoon jäännössijoille jäävistä PSS on turnauksen musta hevonen ja kirjoittamaton kortti. O2-JKL/MuuRy puolestaan on selkeä haastaja turnaukseen lähdettäessä.

P14:

Sijat 1.-4.

Eräviikingit
Tiikerit
Papas
Oilers NG

Sijat 5.-8.

Koovee Musta
SBS Masku
SB Naantali
Nokian KrP

Sijat 9.-12.
Blackbirds
Nibacos
LeBa-96
LASB

MC-toimituksen kommentit:

- TPS:n piti lähteä puolustamaan mestaruutta ennestään vahvistuneella kokoonpanolla, mutta karanteeni tuhosi tällä kertaa nämä haaveet. EräViikingit on tuttuun tapaan kestomenestyjä, ei merkittäviä heikkouksia, tottunut voittamaan ja voittaa pelit "huononakin päivänä" rutiinilla. Tiikerit tehnyt tuhoa Etelä-Suomen sarjoissa ja nyt on aika MC-debyytille, ei voida silti puhua mustasta hevosesta sillä sarjapelien tulokset puhuu puolestaan. Lukeutuu ennakkoon arvioituna niihin, jotka voivat voittaa koko turnauksen. Papas on mennyt eteenpäin joka vuosi ja pre-season ollut lupauksia herättävä, lukeutuu ennakkosuosikkeihin.

- Kärjen takana mikä tahansa joukkue voi aina yllättää ja kliseinen totuus on että erot ovat todella, todella pieniä. Pelkästään kovia jengejä mukana ja ei olisi suuri yllätys jos ennakko-arvioiden top4-porukan ulkopuolelta tulisi vaikka molemmat finaalijoukkueet. Turnauksen tasosta kertoo se että ennakko-arvioissa kaksi viime vuoden top 4 -joukkueista - joista toinen pelasi finaaleissa - on arvioitu turnauksen keskikastiin.

19.05.2022Mestareiden Cup 2022 -turnauksen ilmoittautuminen valmis - vielä muutama paikka vapaana
04.04.2022Mestareiden Cup on nyt Prodigy Mestareiden Cup!
13.09.2021Mestareiden Cup -turnaukset paketissa - "Kova näyte siitä mihin urheiluihmiset pystyvät"
10.09.2021MC P12- ja P11 -ikäluokkien ennakkoranking!
10.08.2021Mestareiden Cup keräsi Suomen parhaimmistoa yhteen
05.08.2021MC P21- ja P18 -ikäluokkien ennakkoranking!
02.08.2021MC P16- ja P14 -ikäluokkien ennakkoranking!
30.07.2021MC:n ottelustriimit TPS Salibandyn YouTube -kanavalla
30.07.2021MC P15- ja P13 -ikäluokkien ennakkoranking!
28.07.2021MC2021 ovella!

Siirry arkistoon »