Mestareiden Cup käynnistyy huomenna - Happeen ja Kooveen mietteitä turnauksen alla

27.07.2023

vaasagold.jpeg

Mestareiden Cup käynnistyy huomenna perjantaina, kun kuusi kivikovaa joukkuetta aloittavat pelinsä. Mukana ovat kotimaisilta kentiltä tutut Nokian KrP, Happee, Classic ja TPS, sekä Tsekeistä saapuva AC Sparta Praha ja ruotsalainen IBF Offensiv Lidingö.

Happeen päävalmentaja Jaakko Mielosen mukaan Jyväskylässä on jo odotettu pelien alkamista ja varsinkin ulkomaalaisten joukkueiden kohtaaminen kiinnostaa.

- Omatoimijakso on nyt takana ja hyvillä fiiliksillä lähdetään kohti ensimmäisiä pelejä, pelaajat ovat odottaneet tätä. Voisi sanoa, että tunnelmat ovat odottavat. Varsinkin ulkomailta tulevia Sparta Prahaa ja Offensiv Lidingöä vastaan pelaaminen on hienoa! Emme ole ennen pelanneet ulkomaalaisia joukkueita vastaan, joten on jännä nähdä miten he pelaavat. Turnauksessa kun ollaan, niin mestaruus on tietysti tavoitteena, mutta heinäkuun loppu ei tietysti ole paras aika tuloskunnolle. No, katsotaan miten menee!

P12 turnauksen 1. lohkon muodostavat TPS, ÅIF, SB Vaasa, Nokian KrP ja LeBa-96. Lohkossa kaksi pelaavat FBC Turku, EräViikingit, OLS, WFT Valkeakoski sekä Koovee, jonka päävalmentaja Antti Havumäki joukkueineen on valmiina Mestareiden Cupiin.

- Ollaan kesällä satunnaisesti harjoiteltu, mutta kun keskiviikkona kokoonnuttiin joukkueena, niin jokainen kuunteli hyvin keskittyneesti ja treenasi hyvällä asenteella.

Koovee pääsee heti alkulohkossa hakemaan pientä revanssia, kun se kohtaa WFT Valkeakosken, jonka kanssa miteltiin paremmuudesta Särkkäcupin finaalissa.

- WFT:lle hävittiin Särkkäcupin finaalissa, joten siitä saadaan varmasti pientä revanssihenkeä. Muista vastustajista kiinnostaa EräViikingit, jota ei ennen olla kohdattu. Mitään varsinaista "ykkösvastusta" ei kuitenkaan ole, jos nyt ei lasketa ensimmäistä ottelua, josta halutaan heti hyvä tulos. Muuten tavoitteena on vain mestaruus!

Kuva: Iines Koskinen

25.05.2024Prodigy Mestareiden Cup lähestyy - kaikki pelit striimataan miehitetyllä kameralla
28.05.2024Yhteystiedot mestareiden Cupiin
12.04.2024Mestareiden Cup 2024 joukkueet!
27.02.2024Ensimmäinen hakuvaihe takana - täydennyshaku käynnissä!
16.11.2023Mestareiden Cupilla uusi ajankohta - Aikataulut julkaistu
04.08.2023Mestareiden Cup lähenee loppusuoraa - Viimeiset ikäluokat kehiin lauantaina
01.08.2023P14 ja P16 joukkueet valmiina Mestareiden Cupiin!
27.07.2023Mestareiden Cup käynnistyy huomenna - Happeen ja Kooveen mietteitä turnauksen alla
23.05.2023Lohkojaot julki!
06.04.2023Prodigy MC2023 joukkueet julkaistu - muutama paikka vapaana

Siirry arkistoon »