Turnausinfo

Järjestyksessään jo viidestoista Mestareiden Cup pelataan syksyllä 2019 Leaf Areenan tiloissa syyskuussa kahden viikonlopun aikana sekä yhtenä elokuun viikonloppuna Turun uudessa Kupittaan Palloiluhallissa. Yhteensä eri ikäluokkien syysmestaruuksista tulee mittelemään 64 joukkuetta.

Turnausaikataulu ja ikäluokat:


2.- 4.8. C-pojat (Kupittaan palloiluhalli ja Kupittaan liikuntahalli)

7.- 8.9. E-pojat (Leaf Areena)

14.- 15.9. D-pojat (Leaf Areena)

Kutsuttavat joukkueet:

Mestareiden Cup on profiloitunut kovatasoiseksi ja laadukkaaksi kutsuturnaukseksi, johon kutsutaan aina kunkin ikäluokan huippujoukkueita. Kutsutut joukkueet ovat menestyneet aina hyvin edelliskaudella tai turnausjärjestäjä on saanut tietoonsa joukkueen hyvästä potentiaalista menestyä tulevalla kaudella.

Turnauksen taso halutaan pitää kiven kovana ja tämän takia kuhunkin ikäluokkaan kutsutaan vain 8-16 joukkuetta Suomen huipulta ja Ruotsin huipulta. Nuorimmissa ikäluokissa painotamme myös hieman enemmän alueellisuutta, kun pyydämme turnaukseen kunkin alueen mestarit ja parhaat joukkueet.

Palkinnot ja valitsemiset:

Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan mitalein ja voittajajoukkue saa voittopokaalin. Jokaisesta sarjasta valitaan turnauksen All Stars kentällinen ja MVP (turnauksen arvokkain pelaaja). Otteluissa myös parhaiden pelaajien palkitsemisia.

Pelipaikat:

Leaf Areena
Kupittaan palloiluhalli
Kupittaan urheiluhalli