Majoitus

Hotellivaraukset:


Sokos Hotel Kupittaa tai joukkueen omat valinnat. Hotellivaraukset tehdään suoraan hotelliin. Joukkueet vastaavat itse majoituksestaan.

Hinnasto, jos teet varauksen ennen 29.2.:

Standard 1hh 85
Standard 2hh 95€
Standard 2hh + lisävuode 115€
Standard 2hh + 2 lisävuodetta 135€

Hinnasto 1.3. eteenpäin:

Standard 1hh 95€
Standard 2hh 105€
Standard 2hh + lisävuode 125€
Standard 2hh + 2 lisävuodetta 145€ (neljäs majoittuja oltava alle 12-vuotias)


Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, asiakassaunan käyttö ja langaton internetyhteys. Majoitushintaan sisältyy Sporttiklubin edut. Mahdollisten muiden kanta-asiakasohjelmien edut eivät ole voimassa em. majoitushinnan yhteydessä.

Huonevaraukset tehdään joukkueittain suoraan Sokos Hotellin myyntipalveluun. Myyntipalvelu palvelee varausasioissa puh. 0300 870 040, sähköposti sales.turku@sokoshotels.fi

Varausta tehtäessä on mainittava tapahtuman tunnus “Mestareiden Cup” sekä ajankohta erikoishinnan takaamiseksi.

Mikäli suunnittelet varaavasi huoneet Sokos Hotel Kupittaasta, suosittelen toimimaan lähiaikoina. Olemme varanneet reilusti huoneita turnauksen ajankohtina, mutta jos vanhat merkit paikkansa pitävät, loppua kohden on tiukempaa. Lisäksi Sokos Hotel Kupittaa vapauttaa huoneita yleiseen myyntiin 5.3, 4.4. ja 4.5. Vuosi sitten kaikille löytyi majoituspaikka yhteistyökumppaniemme kautta, mutta Sokos Hotel Kupittaa on turnauksen kannalta sijainniltaan ideaali.