Esittelyssä 03:sten lohkot 2 ja 3!

Share |
30.07.2018

Perjantaina alkavan 03-syntyneiden Mestareiden Cupin joukkue-esittelyt jatkuvat. Nyt vuorossa Lohkot 2 ja 3! 

Lohkossa 2 pelaavat EräViikingit, Indians, Nykvarns IF sekä SB Naantali. Lohkosta 3 löytyvät yhdistelmäjoukkueet RSS Panters/Fosu sekä ÅIF/PSS, kokoelmaryhmä Team Taitavat sekä ikäluokan hallitseva Suomen mestari SC Classic.

Lohko 2

EräViikingit / Helsinki

Viimekaudella EräViikingit pelasivat C2 SM-sarjaa ja joukkue sijoittui runkosarjassa lohkonsa toiseksi. Playoff-vaiheessa se tippui jatkosta heti ensimmäisellä kierroksella. Iso kysymysmerkki on joukkueen nykykunto sekä pelitapa. Joukkueessa on lukuisia ikäluokan huippupelaajia, mutta onko pelitavalle tehty jotain, joko miesvartioinnista on luovuttu?

Arvio:
Kyse on huippujoukkueesta, mutta lohkossa, missä Ervi pelaa on joukkueita, jotka keksivät lääkkeet miesvartiointiin. Siksi
Sijat 13-16

Nykvarns IF (SWE)

Nykvarn on yksi Ruotsin 03-ikäluokan huippujoukkueista. Joukkueessa on valtavasti yksilötaitoa ja tahtotila voittamiseen on pelaajilla kova. Lisäksi heillä on aivan erityinen tapa pelata ja hyödyntää viisikkoa. Välillä tuntuu, että pelaajat tyytyvät vain palloittelemaan, mutta sitten kun mennään, niin koko viisikko on mukana ja jälki on tuhoisaa.

Arvio:
Nykvarn on yksi ennakkosuosikeista voittamaan Mestareiden Cupin.
Sijat 1-4

Westend Indians / Espoo

Espoosta tuleva Indians kutsuu itseään myös Heimoksi, joka kuvaa heidän kultturiaan todella hyvin. Joukkue on todella yhtenäinen ja ryhmästä löytyy yksi Suomen kovimmista ykköskentistä jonka lisäksi espoolaiset ovat vahvistuneet viimekaudesta usealla pelaajalla. Viimekaudella Indians pelasi SM-sarjaa ja sijoittui oman lohkonsa neljänneksi ja pääsi näin mukaan playoff vaiheen ensimmäiselle kierrokselle. Pelaamisessaan Indians luottaa hyvään puolustamiseen ja viisikkojen toimivuuteen.

Arvio:
Indians on kovan lohkon kakkonen ja näin ollen.
Sijat 5-8

SB Naantali

SB Naantali palaa yhden välivuoden jälkeen takaisin Mestareiden Cup-turnaukseen. Viimekaudella joukkue pelasi SM-sarjaa sijoittuen oman lohkonsa viidenneksi.
Naantali vahvistui kesän aikana muutamalla pelaajalla jonka lisäksi myös valmennusosasto päivittyi. Naantalilaisten vahvuus on yhteisöllisyys, jossa on erittäin korkea työmoraali. Lisäksi joukkueessa on rutkasti taitavia, urheilullisia ja tavoitteellisia pelaajia.

Arvio:
Lohko on kova, mutta se ei SB Naantalia hetkauta. Kuitenkin lähdetään...
Sijat 9-12

Lohko 3

SC Classic / Tampere

Tampereelta ponnistava SC Classic on kestomenestyjä ikäluokkansa Mestareiden Cupissa. Viimekaudella Classic voitti C2 ikäluokan Suomen mestaruuden ansaitusti. Varsinaista selkeää taktista pelitapaa ei tamperelaisilta löydy, vaan pelaajat saavat kentällä toteuttaa itseänsä viisikon kautta. Classicissa yhdistyvätkin huikea yksilötaito sekä viisikkopelaaminen.

Arvio:
Classic menee mitalipeleihin.
Sijat 1-4

RSS Panthers/Fosu, Riihimäki/Forssa

RSS/Fosu on kaudella 2017-2018 perustettu yhdistelmä joukkue, jonka pelaajarunko tuli Lft:Stä (Loppi) ja Fosusta. Joukkueessa on hurja määrä yksilötaitoa ja vahvaa luottamista omaan tekemiseen. Viimekaudella joukkue pääsi C2 SM-sarjaan ja sijoittui lopulta oman lohkonsa kuudenneksi.

Arvio:
Onko viisikkopeliä kehitetty kesänaikana. Jos on, niin joukkue voi mennä pitemmälle kuin arvioissa annetaan ymmärtää. Alustavasti kuitenkin
sijat 13-16

Team Taitavat / FIN

Team Taitavat on kokoelmajoukkue, joka muodostettiin ensimmäisen kerran 2017.
Tärkeimmät valintakriteerit pelaajilla ovat yksilötaito sekä halu pelata joukkueena, jonka lisäksi riittävä määrä pitää olla myös hauskuutta mukana. Pelaajarosteri vaihtuu joka turnaukseen ja Mestareiden Cupiin Team Taitaviin on kerätty huippuyksilöitä niistä joukkueista, jotka eivät omalla ryhmällään turnaukseen osallistu.
Joukkue on osallistunut 2017 HJC turnaukseen ja 2018 HFT turnaukseen sekä viimeksi kesällä Prague Junior Gameseihin. Team Taitavat eivät vielä ole hävinneet peliäkään.
Ryhmän heikkous piilee siinä, että joukkue ei harjoittele yhdessä.

Arvio:
Taitavien menestymistä kovatasoisessa Mestareiden Cupissa on vaikea ennustaa. Maltillisesti.
Sijat 5-8

ÅIF/PSS, Sipoo/Porvoo

Sipoo ja Porvoo löivät hynttyyt yhteen kaudelle 2018-2019 P03:ssa. Yhteisjoukkueen tavoitteena on päästä pelaamaan C1-ikäluokan SM-sarjaa. Molemmista joukkueista löytyy ikäluokan huippupelaajia, joten tavoite on realistinen. Viimekaudella Åif yksistään ei päässyt C2 SM-sarjaan, vaan tyytyi pelaamaan voitokkaasti alueellista sarjaa. Kuitenkin sarjajärjestelmä mahdollisti sen, että keväällä Åif nähtiin C2 SM-sarjan pudotuspeleissä.
Pelitapaa ei voi oikein ennakoida, mutta oletettavasti ÅIF/PSS luottaa aktiivisuuteen puolustamisessa ja nopeaan kääntöpeliin.

Arvio:
Taitavia, hyvän fysiikan omaavia yksilöitä. Mestareiden Cupissa menestymiseen vaaditaan myös saumatonta viisikkopeliä...? Lähtökohdat huomioiden.
sijat 9-12

15.09.2018C2-poikien otteluiden tulokset
13.09.2018 12:00Esittelyvuorossa C2-poikien lohko B
12.09.2018LiveStreamit C2-poikien peleistä
12.09.2018C2-poikien turnaus lähestyy kovaa vauhtia - turnausennakossa Lohko A:n joukkueet
12.09.2018E-poikien mestarijoukkueet selvillä!
09.09.2018E-poikien pelattujen ottelujen tulokset
07.09.2018LiveStreamit E-poikien peleistä
06.09.201808-sarjassa useita voittajasuosikkeja - katso ennakkoasetelmat täältä!
05.09.2018E-poikien MC lähestyy - esittelyssä 07-poikien joukkueet!
04.09.2018E-poikien sunnuntain otteluohjelmaan pieniä muutoksia

Siirry arkistoon »