MC-ennakko - D1-ikäluokka

04.09.2020

Sijat 1.-4.

EräViikingit

Eräviikingit D1 on hyvin valmennettu FBA:n ykköskorin joukkue, jossa yksilöiden osaamiseen ja taitoon on kiinnitetty huomiota. Joukkueessa on erittäin osaava valmennus, joka on varmasti saanut vietyä poikia eteenpäin niin taidollisesti kuin urheilullisesti. Joukkue tulee taistelemaan mestaruudesta ja kuuluu turnauksen ehdottomiin ennakkosuosikkeihin.

Oilers white

Oilers white kuuluu turnauksen ennakkosuosikkeihin. FBA yhteistyöjoukkue, joka on tottunut koviin peleihin. Joukkueessa on panostettu yksilön taitoon, ja sitä tullaan varmasti näkemään kentällä paljon. Joukkue pelaa oman ikäluokan kilpasarjaa, sekä vuotta vanhempien sarjaa yhteisjoukkueella Oilers Blackin kanssa. Turnauksessa on myös mukana samantasoinen ”sisar” joukkue Oilers Black. Mielenkiintoista nähdä kumpi vetää pidemmän korren.

Steelers

Hämeenlinnan Steelers kuuluu turnauksen ennakkosuosikkeihin. Hämeenlinnasta tulee yleensä urheilullisesti valmiita poikia, jotka ovat antaneet aluesarjoissa viime vuonnakin vahvoja näyttöjä. Seuran filosofia on yksilö edellä, joten joukosta löytyy varmasti taitavia yksilöitä. Joukkue astelee turnaukseen varmasti mestaruus mielessä, ja parhaalla pelillään se on enemmän kuin mahdollista.

Oilers black

Oilersin toinen ryhmä pyrkii varmasti kirkastamaan sijoitustaan, kun viime vuonna he pelasivat hienosti itsensä aina välieriin saakka. Oilers Black kuuluu turnauksen ehdottomiin ennakkosuosikkeihin. FBA yhteistyöjoukkue, joka on tottunut koviin peleihin. Joukkueessa on panostettu yksilön taitoon, ja sitä tullaan varmasti näkemään kentällä paljon. Joukkue pelaa oman ikäluokan kilpasarjaa, sekä vuotta vanhempien sarjaa yhteisjoukkueella Oilers Whiten kanssa. Turnauksessa on myös mukana samantasoinen ”sisar” joukkue Oilers white. Mielenkiintoista nähdä kumpi vetää pidemmän korren.

Sijat 5.-8.

SaiPa

Saipa D1 on uusi joukkue uudessa seurassa. Joukkue on pyrkinyt toimintamalliin, jossa yksilön kehittyminen on keskiössä. Todella mielenkiintoista nähdä, millaista salibandyä uusi ja raikas Saipa pelaa. Joukkueessa on todella iso harjoitteluryhmä, joten pelit eivät ainakaan tule kaatumaan rosterin kapeuteen. Pienenä kysymysmerkkinä on kuitenkin joukkuepelaaminen täysin uudessa joukkueessa.

Fbt Karhut

Perinteikäs porilainen joukkue, joka on äärettömän periksiantamaton ja ärsyttävä vastustaja. Joukkueessa on paljon urheilullisia nuoria miehiä, jotka eivät tule helpolla vastustajaa päästämään. FBT Karhujen peleissä tyypillistä on hyvä kääntöpelaaminen ja yksilöiden taito ratkaisuhetkillä. Parhaalla pelillään tulevat haastamaan kenet tahansa, ja se voi viedä pitkälle. Viime vuonna menivät välieriin saakka, joten tavoite on varmasti ylhäällä tänä vuonnakin.

Indians

Indiansin joukkue on osa Salibandyliiton FBA-Maajoukkuetie-toimintaa. Joukkueessa kiinnitetään yksilön taitoon erityistä huomiota. Joukkue pelaa Etelä-Suomen kilpasarjaa. Perinteiden mukaan Indians tulee antamaan vahvan vastuksen, jolta ei tule saamaan mitään ilmaiseksi. Viime vuoden jääminen ulos mitalipeleistä on antanut varmasti uutta nälkää tulevaan MC:hen.

Tiikerit

Tiikerit on myös FBA Maajoukkuetien yhteistyö joukkue. Tiikerit ovat perinteikäs salibandyjoukkue, jolla on totutusti varteenotettava juniorituotanto. Joukkue pyrkii harjoittelemaan yksilön taitotaso keskiössä, jonka myötä peli on varmasti raikasta ja taitoon perustuvaa salibandyä. Urheilulliset pelaajat hyvillä lajitaidoilla on äärettömän vaarallinen yhdistelmä, jonka myötä joukkue tulee taistelemaan viimeiseen asti himoitusta pokaalista.

Sijat 9.-12.

TPS

Kotijoukkue TPS lähtee turnaukseen haastaja-asemasta. Joukkueessa on paljon taitavia yksilöitä, jotka ovat tottuneet pelaamaan joukkueelle. Joukkueen valmennus on pyrkinyt kehittämään pelaajia yksilö edellä, joten on mielenkiintoista nähdä kuinka paljon pelaajat ovat menneet vuodessa eteenpäin.

SC Urbans

Urbans on taitava ja urheilullinen ryhmä. Edellisen kauden keskeytyessä joukkue oli oman aluesarjansa ykköspaikalla, joten se kertoo jo joukkueen vaarallisuudesta. SCU voitti edellisvuoden MC:n, joten se on varmasti valmis kiusaamaan isompiaan tulevassakin turnauksessa. Mestaruuden uusimiseen vaaditaan todellista nappisuoritusta. Joukkueen tulee olla valmis turnauksen alkuvihellyksestä lähtien, koska jokainen vastustaja haluaa voittaa mestarin.

Light iron/Pss

Light iron/Pss on yhdistelmäjoukkue, joka pelaa useammalla ryhmällä eri sarjatasoja. Pelaajia kehitetään kokonaisvaltaisesti. Joukkueessa vallitsee hyvä henki, joka voi viedä turnauksessa jo erittäin pitkälle. Mielenkiintoista on nähdä, millaisella ryhmällä joukkue astelee Aurajoen rannoille. Yllätysvalmis joukkue, joka haluaa varmasti kiusata isompiaan.

LASB

LASB on taitava joukkue, jossa harjoitellaan yksilö edellä. Pelaajien urheilullisuus ja taito yhdistettynä tuo ongelmia vastustajille. Parhaalla pelillään saattaa yllättää, mutta joukkuepelin merkitys korostuu turnauksen edetessä. Mikäli joukkuepeli on kunnossa, saattaa ennakoiden tekijän arviot mennä romukoppaan.

Sijat 13.-16.

SSRA

SSRA oli mukana viime vuonnakin ja pelasi hienosti välieriin saakka. Hyvällä yhteishengellä ja sitoutuneisuudella varustettu joukkue, joka on korostanut harjoittelussa joukkueena pelaamista, muistaen kuitenkin yksilön kehittämisen. Joukkue on pelannut Pohjois-Suomessa hyvällä menestyksellä D2 ylempää jatkosarjaa, joten tulee varmasti olemaan ilkeä vastustaja isommilleen. Pohjois-Suomessa on kovia joukkueita vähemmän, joten kovia pelejä on alueella ollut vähemmän tarjolla.

HiPa

Hipa on uusi tuttavuus Etelässä, mutta pohjanmaan aluesarjoista löytyy mm. edelliseltä vuodelta kärkipään menestystä. Hyvähenkinen porukka, joka saattaa olla äärimmäisen hankala vastustaja isommilleen. Joukkueen peliä on varmasti vaikea lukea ennakkoon ja sen myötä heillä on mahdollisuus yllättää turnauksen alkuvaiheissa. Hipa tulee hakemaan kovia pelejä Mestareiden Cupista, mutta ei tule myymään nahkaansa helpolla.

SCH

Alueellista kilpasarjaa pelaava joukkue Hyvinkäältä. Joukkueessa vallitsee hyvä yhteishenki ja kokoonpano on todella tasainen. Joukkuetta on pyritty kehittämään yksilön kehitys edellä. Pelannut kovia pelejä, joten pystyy haastamaan kenet tahansa, ja tulee varmasti ryöstämään pisteitä isommilta.

OFBC

OFBC D1 pojat ovat tottuneet voittamaan omalla alueellaan. Viime kaudella pojat pelasivat ylempää jatkosarjaa ja olivat kauden keskeytyessä sarjan kärjessä. Joukkueella on äärimmäisen laaja pelaajarinki, joten OFBC:llä on mahdollisuus kierrättää pelaajia pitkässä turnauksessa. Jalka tulee varmasti riittämään, ja se on iso etu turnauksen ratkaisuhetkillä, kun joukkueen valmennus on kiinnittänyt vielä erityisesti fysiikkaan huomiota. Kysymysmerkki on, kuinka kovia pelejä joukkue on saanut Oulun seudulla mutta, OFBC pystyy kuitenkin haastamaan kenet tahansa.

30.07.2021MC:n ottelustriimit TPS Salibandyn YouTube -kanavalla
30.07.2021MC P15- ja P13 -ikäluokkien ennakkoranking!
28.07.2021MC2021 ovella!
27.04.2021Mestareiden Cupissa ratkotaan samalla kesäkauden Suomen mestaruudet!
06.04.2021MC tulee taas - joukkuehaku käynnistynyt!
14.09.2020MC-2020 E-IKÄLUOKKIEN KUNNIATAULUKOT
11.09.2020MC2020 E-junioreiden livelähetykset!
10.09.2020MC-ennakko - E2-ikäluokka
10.09.2020MC-ennakko - E1-ikäluokka
07.09.2020MC-2020 D-ikäluokkien kunniataulukot

Siirry arkistoon »