MC-ennakko - D2-ikäluokka

04.09.2020

Sijat 1.-4.

Classic

SC Classicin juniorityö on äärettömän vahvaa ikäluokasta riippumatta. Joukkueen viisikkopeli on tyypillistä Classicia. Äärettömän vahva joukkue pallolla, jolla on todella taitavat kärkiyksilöt. Pelaajien maalintekovoima ja syöttötaito yhdistettynä loistavaan kämmenpeliin on erittäin viihdyttävää katseltavaa. Mielenkiintoista on nähdä, kestääkö kantti kovat paikat.

Oilers

Oilers on perinteikäs salibandyseura, jolla on laadukas juniorituotanto. Oilersin D2 pojat ovat edellisellä kaudella pelanneet useammalla joukkueella hyvällä menestyksellä ja valiokuidulla ryhmällä vielä vuoden vanhempien pelejä, joten saattaa olla myös yllättäjä. Valmennus on todella kokenut, jonka myötä on mielenkiintoista nähdä, onko peliä ja ennen kaikkea yksilöitä viety lisää eteenpäin. Äärimmäisen kurinalainen porukka, jolla on mahdollisuudet päätyyn asti.

SBS Masku

SBS Masku on todella yhteen hitsaantunut porukka, jolla on äärettömän kurinalainen pelitapa. Joukkueessa on paljon taitavia yksilöitä, mutta kysymysmerkki on riittääkö leveys. SBS Maskun joukkueissa on totuttu näkemään muutamia äärettömän lahjakkaita pelaajia, ja tämäkään ikäluokka ei tee poikkeusta. Joukkueen terävin kärki on flow-tilaan päästessään äärettömän pelottava hyökkäyspään uhka vastustajalle.

EräViikingit Pohj

Joukkueen vahvuuksia ovat korkea taitotaso ja pitkä historia peleistä samalla kokoonpanolla. Kokoonpano on erittäin tasainen, jonka myötä jokainen kenttä on vaarallinen vastustajalle. Joukkue on pelannut myös aikaisemmalla kaudella eliittisarjaa, joten on ollut kovissa peleissä mukana. Ennakkoarvioita kohottaa myös joukkueen mukana olo Fba Maajoukkuetoiminnassa. Kokonaisuutena joukkue on varmasti valmis yllätyksiin ja ehdottomasti yksi ennakkosuosikeista.

Sijat 5.-8.

TPS

Kotijoukkue TPS:n D2-pojat ovat vahva ja taitava joukkue. Viime vuonna he olivat ainoa joukkue koko kauden aikana, joka pystyi kaatamaan Eräviikingit Idän. Tie mestareiden cupissa kulki aina finaaliin asti, mutta edellä mainitut helsinkiläiset veivät kuitenkin pidemmän korren. Joukkueen uusi valmennus on tehnyt nyt kauden verran töitä, joten kysymysmerkki on, kuinka paljon joukkue on mennyt eteenpäin. Lahjakas, urheilullinen ja pallolla taitava joukkue, joka lähtee varmasti tavoittelemaan viime vuoden mitalien kirkastamista.

ÅIF/SBS Devils

ÅIF/SBS Devils on urheilullinen, raikas ja vastustajalle ilkeä joukkue. Sipoolaisryhmässä valitsee kivikova joukkuehenki. Peli on pihapelimäistä syötä-liiku peliä, ja se on ajoittain todella vaarallista. Vastustajan on äärimmäisen vaikea lukea, mitä seuraavaksi tapahtuu. ÅIF onnistui viime kaudella kiusaamaan isompiaan ja otti alueen kovimmista jengeistä tärkeitä päänahkoja. Joukkue on parhaalla iskukyvyllään äärimmäisen yllätysvalmis.

EräViikingit Itä

Eräviikingit Idällä on taitotaso kohdillaan ja pelaajat ovat erittäin motivoituneita harjoittelijoita. Viime vuoden mestarit lähtevät turnaukseen vain yksi tavoite mielessään, eli mestaruus. Joukkueessa on erittäin taitavia yksilöitä, jotka eivät jätä ottelua kesken. Joukkueessa vallitsee suuri voittamisen kulttuuri, mutta kysymysmerkki on se, että riittääkö nälkä.

SB Naantali

SB Naantalin D2 pojat näyttivät pärjäämällä hienosti 2007 syntyneiden kilpasarjassa, että he ovat tottuneet tiukkoihin ja koviin peleihin. Joukkue koostuu urheilullisista ja suuren yksilötaidon omaavista pelaajista. Joukkueesta löytyy myös muutamia todella johtavia ja taitavia pelaajia, jotka pystyvät ratkomaan omalla esimerkillään tiukkoja pelejä voitoiksi. Joukkueen pelin sydän on äärettömän laadukas kääntöpelaaminen, jossa joukkue on ehkä jopa turnauksen paras. Joukkuepeli on pieni kysymysmerkki, mutta yksilötaidolla ja onnistuneella kääntöpelillä, joukkue tulee taistelemaan kärkisijoista.

Sijat 9.-14.

Nokian KRP

Nokian KRP on tunnettu viihdyttävästä ja raikkaasta salibandystä, Nokian D2 pojat eivät tee poikkeusta. Yksilötaito ja tärkeimmät kärkiyksilöt luovat joukkueelle mahdollisuuden haastaa kenet tahansa. Joukkue tulee olemaan vaikea vastustaja monelle joukkueelle, mutta menestys vaatii äärimmäisen tasaisuuden läpi turnauksen. Mielenkiintoista onkin nähdä, riittääkö joukkueen tasaisuus kovia jengejä vastaan läpi pitkän turnauksen.

Blackbirds United

Blackbirds United D2 pojat tulevat varmasti nälkäisenä ja intoa täynnä MC:hen. Joukkueen laaja pelaajarinki takaa varmasti sen, että jalkaa löytyy jokaiseen otteluun. Pelaajat ovat hyvin motivoituneita ja lahjakkaita harjoittelemaan. Joukkueen perusajatuksena on tehdä töitä yksilön taitotaso keskiössä, joten kentällä tullaan varmasti näkemään hienoja yksilösuorituksia ja sommitelmia pelaajien kesken. Todella yllätysvalmis joukkue.

OFBC

OFBC D2 pojat ovat Oulun seudulla tottuneet voittamaan. Oman ikäluokan sarjassa ovat olleet kärkipaikoilla ja ovat pelannet myös vuotta vanhempien sarjaa, joten ovat tottuneet haastamaan myös isompia. Joukkueesta löytyy taitoa ja osaava valmennus, joten saattaa olla myös turnauksen yllättäjä. OFBC tulee varmasti olemaan ilkeä vastustaja, mielenkiintoista nähdä mihin asti se riittää.

SC Urbans

Sc Urbans D2 pojat pelaa tulevalla kaudella Panthersin kanssa kootuilla kahdella eri yhdistelmä joukkueella eri sarjoja. Henkilökohtainen taitotaso on pelaajilla useilla yksilöillä korkealla tasolla. Nyt onkin varmaan kiinni tulevan ryhmän joukkuepelistä Mc:ssä. Sc Urbans D2 Pojat Kaatoivat viime MC:ssä Panthersin kanssa tehdyllä yhteisjoukkueella kovia jengejä, joten odotusarvo on korkealla. Ratkaiseva tekijä menestyksen kannalta SC Urbansin kohdalla on se, että riittääkö suoritusvarmuus.

LASB

Lasbin D2 pojat ovat nopea, taitava ja urheilullinen joukkue. Lasb ei tule varmasti myymään nahkaansa helposti turnauksen edetessä. Joukkueen pelaajien taidot antavat mahdollisuuden haastaa kenet tahansa, mutta joukkuepeli on pienimuotoinen kysymysmerkki. Mikäli joukkue saa nopeasti yhteispelinsä kuntoon, he voivat parhaalla pelillään olla äärimmäisen ilkeä vastustaja monelle joukkueelle.

Merikoski SBT

Joukkueesta löytyy taitoa, jota on ahkerasti harjoiteltu ja urheilullisuutta, mutta yllätyksen voi tuoda kilpakumppaneille vahva joukkuehenki. Joukkue on pelannut hyvällä menestyksellä mm. Pohjois-Suomen E1-ylempää jatkosarjaa, joten Oulun toinen joukkue on myös ollut kovissa peleissä mukana.30.07.2021MC:n ottelustriimit TPS Salibandyn YouTube -kanavalla
30.07.2021MC P15- ja P13 -ikäluokkien ennakkoranking!
28.07.2021MC2021 ovella!
27.04.2021Mestareiden Cupissa ratkotaan samalla kesäkauden Suomen mestaruudet!
06.04.2021MC tulee taas - joukkuehaku käynnistynyt!
14.09.2020MC-2020 E-IKÄLUOKKIEN KUNNIATAULUKOT
11.09.2020MC2020 E-junioreiden livelähetykset!
10.09.2020MC-ennakko - E2-ikäluokka
10.09.2020MC-ennakko - E1-ikäluokka
07.09.2020MC-2020 D-ikäluokkien kunniataulukot

Siirry arkistoon »